Започвам да се убеждавам че имат проблем с компютрите тези коли,нещо в самоя софтуер което не управлява добре мотора,и една малка намеса подобрява нещата за малко докато компътъра не оплеска пак нещата!Неможе всяко чудо да е за 3 дни!Или пък ако е прецакано нещо наистина то поне да си личи че е така а не 2 дни да върви 2 дни не!Не е нормално,само от скапания софтуер е нещо!
Известие
Collapse
No announcement yet.
при 70градуса върви като самолет при90 започва да се мъчи.156 1.8 тс
Collapse
X
-
Няма нищо скапано в софтуера освен ако не е някй чип умрял на някой дето слага наред и незнае кво прави
Колата/ите ви си имат проблеми и те трябва просто да се отстранят - разрешават се нещата с диагностика и оглед на някой важни компоненти0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНяма нищо скапано в софтуера освен ако не е някй чип умрял на някой дето слага наред и незнае кво прави
Колата/ите ви си имат проблеми и те трябва просто да се отстранят - разрешават се нещата с диагностика и оглед на някой важни компоненти!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНяма нищо скапано в софтуера освен ако не е някй чип умрял на някой дето слага наред и незнае кво прави
Колата/ите ви си имат проблеми и те трябва просто да се отстранят - разрешават се нещата с диагностика и оглед на някой важни компоненти
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеЗапочвам да се убеждавам че имат проблем с компютрите тези коли,нещо в самоя софтуер което не управлява добре мотора,и една малка намеса подобрява нещата за малко докато компътъра не оплеска пак нещата!Неможе всяко чудо да е за 3 дни!Или пък ако е прецакано нещо наистина то поне да си личи че е така а не 2 дни да върви 2 дни не!Не е нормално,само от скапания софтуер е нещо!sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеАз имам чувството че я по преебах с един баварец до прекъсвача и от там испуши сондата и зацапа сигорно свещите и от си еба мамата да го запуши се здраво са ще я отпушвам нема начин 4 ти цилиндър не работи .....156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Ох мойта как хубаво бягаше на -10Днеска на 20 градуса усетих разликата от температурата на въздуха
Крайно време е да си изпера филтъра
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОх мойта как хубаво бягаше на -10Днеска на 20 градуса усетих разликата от температурата на въздуха
Крайно време е да си изпера филтъра
Comment
-
накрая ще й изкорубя сичко и ще и налея един мотор от жигула вътре и да не се занимавам с глупости
то направо е мъчение,сяка сутрин да палиш по няколко пъти за да заработи кошарата както трябва...иначе е немислимо тръгването...Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Стана въпрос за Ал.ауто смяна на ангренажен ремък,защото на мойта сам го смених и проблем няма.Тук става въпрос за някакви пети които застопоряват двете колела така ли.Другото което не ми се връзва е реглажа на колелото разпр.вал.
Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНякой ще конкретизира ли проблема точно, за запалването при топло време то е ясно- става от вторият път и проблема е от софта, но другото не ми е ясно какво значи при 70* върви при 90* ....Колите ви имат проблеми. Моята пали от раз, и върви еднакво при 70 и 90 градуса. И аз съм имал вашите проблеми и със сигурност ви казвам, че не е от софтуера.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПроблема не е в софта. софта си е много добре дажеКолите ви имат проблеми. Моята пали от раз, и върви еднакво при 70 и 90 градуса. И аз съм имал вашите проблеми и със сигурност ви казвам, че не е от софтуера.
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Comment